1. Click image to expand

    New Headquarters of Lidl Switzerland by Itten+Brechbühl AG

  2. Click image to expand

    New Headquarters of Lidl Switzerland by Itten+Brechbühl AG

  3. Click image to expand

    New Headquarters of Lidl Switzerland by Itten+Brechbühl AG

  4. Click image to expand

    New Headquarters of Lidl Switzerland by Itten+Brechbühl AG

  5. Click image to expand

    New Headquarters of Lidl Switzerland by Itten+Brechbühl AG

  6. Click image to expand

    New Headquarters of Lidl Switzerland by Itten+Brechbühl AG

of

2019 WAN Awards: New Headquarters of Lidl Switzerland - Itten+Brechbühl AG

Alison Carter
27 Jun 2019

New Headquarters of Lidl Switzerland - Itten+Brechbühl AG is an entry in the Commercial category at the 2019 World Architecture News Awards.

The new headquarters of Lidl Switzerland with it‘s modern office landscape, state-of-the-art design and sustainability level strengthens Lidl‘s image and employer brand.

The design follows the overall leitmotif of transparency. The façade provides protection as well as a view, creating the overall effect of a glass curtain. Two upper floors cantilever as a transparent glass body over a massive ground floor, with a large cantilever over the corner guiding visitors smoothly to the main entrance. On the inside, a wide, inviting staircase leads to the reception on the 1st floor.


To see more amazing entries from this year’s WAN Awards please click here.

Key Facts

Switzerland
Commercial
2019 Entry
Architecture

Want to submit your project to World Architecture News?

Contact The Team