1. Click image to expand

    The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects

  2. Click image to expand

    The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects

  3. Click image to expand

    The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects

  4. Click image to expand

    The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects

  5. Click image to expand

    The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects

of

2019 WAN Awards: The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects

Copy taken from entry 2019
25 Jun 2019

The Sales Center in Wenzhou TOD New Town - NAN Architects is an entry in the Commercial category at the 2019 World Architecture News Awards.

On the flat land, the project adopts the traditional simple box structure. The large box is divided into three flat boxes and then stacked and staggered to form open terraces, which also resolves the heaviness and depression of the large-scale volume. The vertical atrium enhances the permeability of the building, allowing sunlight and air to penetrate into the building, making people surrounded by nature.

Unique façade pattern features the identity of this building. The hollow façade is made of gold-brown aluminum plate. The structure is consisted by well jointed concave hexagon, takes 1.2m as the structure span. The façade structure is self-contained and self-supported. The rhythmic façade created by the change in the width of the hexagons not only ensures the integrity of the building but also well fulfills the ventilation and lighting requirement. The opening and closing on the facade perfectly work in concert with publicity and privacy of the interior space.

The World Architecture News Awards showcase the best international design in both current and future projects. Entries for the 2019 Awards are now open - for further information and to submit your entry please click here.

 

Key Facts

China
Commercial
2019 Entry
NAN Architects
Architecture

Want to submit your project to World Architecture News?

Contact The Team