1. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

  2. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

  3. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

  4. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

  5. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

  6. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

  7. Click image to expand

    Vanke Emerald Metropolis Sales Center by ENJOY DESIGN

of

2019 WIN Awards Entry: Vanke Emerald Metropolis Sales Center - ENJOY DESIGN

Navdeep Pal
29 Apr 2019

2019 WIN Awards Entry: Vanke Emerald Metropolis Sales Center is an entry in the Chain Stores, Department Stores, Supermarkets, Concessions and Pop-Ups category at the 2019 World Interiors News Awards.

Emerald Metropolis is located in the CBD of Yuzhong District, Chongqing, enjoying great views of the beautiful Jialing River. Designed without traditional lines and patterns, the innovative and multidimensional sales center stands elegantly with jagged rocks and dynamic water. The project was completed in June 2018, covering an area of 1172 square meters.

The designer advocates elegant and creative space design which is based on integrity and balance, for the space expressions should be rich and continuous as well as natural and harmonious. The interior of the sales center is well designed according to its three floors, creating different functional areas for exhibition, experience and creativity. With a unique perspective, the designer has tried to present the beauty of balance and harmony within an integrated space.

The first floor mainly consists of the reception area and model exhibition area. Multidimensional space provides rich experience and creates modern, elegant and warm atmosphere. The carving lines creates natural folds, reaching a balance between solidness and lightness. The terraced ceiling gradually fades on two sides, echoing the mountainous topography of Chongqing.

The second floor is designed to be an experiential learning center which consists of the spaces for reading and painting. Natural and comfortable space creates a learning atmosphere with a unique circular bookshelf. Between the lattices hide the strip lights which create a comfortable and harmonious lighting effect, enhancing the cozy atmosphere together with the fresh and elegant wooden color as well as the smooth circular lines.

Guangzhou Yanyutang Decoration Design Co., Ltd. (ENJOY DESIGN Design Institute) was founded in 2010 and is located in Guangzhou. As a professional architectural interior space design company, they provide residential and office project product planning and personalized design for top customers in different industries with a professional design team of more than 120 people. Find out more about ENJOY DESIGN here.

The World Interiors News Awards showcase the best international design in both current and future projects. Entries for the 2019 Awards are now open - for further information and to submit your entry please click here.

Key Facts