of

Paradox House

Liz
10 Feb 2014

A split-level warehouse turned chic multimedia design studio, Paradox House finds the perfect balance between functionality and style while reflecting its owner's unique taste and way of life. The XSS created a striking multimedia design studio with clean, angular lines that showcases a prominent yellow-tinted glass box on the mezzanine. Geometric shapes and lines are modern and awe-inspiring but tastefully done to ensure a unique working space.

Located in Bangkok, Paradox House stays true to its name with contrasting design elements, from dark materials paired with stark white walls, to silver aluminum mixed with silky fabrics. The design intends to create a relation between personal life and work which express the client's life. This studio's challenge included a flexible use of space and large-group gatherings accommodated.

Key Facts

Interior Commercial Offices
Interior
Thailand

Want to submit your project to World Architecture News?

Contact The Team