Looking to retire?

Tuesday 07 Nov 2006

Biscoe Architects unveil new plans for retirement village in Queensland

The new community clubhouse at Hervey Bay will provide the residents with a high quality multifunction facility designed for the subtropical climate. The clubhouse facility contains a range of functions that will allow residents to socialise, exercise in the gym or pool, study in the internet library or relax around the twenty-five metre swimming pool or lounge bar. The indoor and outdoor spaces have been designed to integrate seamlessly by incorporating expansive areas of glass and stacking doors. Extensive lush landscape areas surround and floor into the central courtyard space. This subtropical spa/resort style facility will become a community hub and meeting place. This innovative new building will encourage a wide variety of activities and social interaction.

View larger image
View external image

Key Facts:

Residential
Architecture
Australia

Want to submit your project to World Architecture News?

Contact The Team