Red Bull headquarters gets its wings

Monday 25 Sep 2006

London-based Jump Studios complete Red Bull’s new 1,860 sq m headquarters

Having completed award-winning projects for clients including Levi’s, Honda, Offspring and Nike, Jump studios were commissioned to design Red Bull’s new headquarters in Soho, London.The interior aims to generate adrenalin and a sense of dynamic excitement, emotions associated with the Red Bull brand and its various activities. The brief was to amalgamate two separate offices into one central headquarters building which take up the top three floors of an existing 19th century building, including an exterior terrace, which provides spectacular views of London.Employees and visitors arrive by lift into the top-floor public reception and social zone, before descending through the building. The descent is enhanced by voids punched through the building fabric, providing vertiginous views. A three-storey video wall occupies one void, while another includes a slide, aimed at encouraging free movement through the spaces.

Sam Mansour
WAN UK Correspondent

Key Facts:

Commercial Offices Civic Buildings
Architecture
United Kingdom

Want to submit your project to World Architecture News?

Contact The Team