WAN Awards

THURSDAY 29 SEPTEMBER 2016

SEARCH   
 
Previous Next
 

Town Hall Extension, Søgne, Norway

Wednesday 13 Feb 2008
 

a-lab wins competition in South of Norway

 
Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway
 
 
Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway Town Hall Extension by a-lab in Søgne, Norway
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

A-lab's design of the town hall extension in Søgne, Norway. 

The international competition brief was to redesign the existing town hall with a new extension and a new municipal library in Søgne, Norway.
A-lab solved the town hall extension by adding a new volume on the top of the existing structure. By shifting the volume towards the east, it created a “canopy” for the new library, together with new roof terraces towards the west (concept sketch). The library walls beneath are made of playful circle segments that contrasts the more rigid form of the town hall extension. The building concept creates new connection between the town plaza on the ground floor. The jury was unanimous in their decision.
First phase of the project design has started.

Key Facts

Status Design
Value 0(m€)
a-lab
www.a-lab.no

More projects by this architect

Statoil Oslo Offices

Skien Brygge

IT-Fornebu Portal Building

Statoil Hydro office

Municipal headquarters of Ajman

 
WIN Awards 2016
WAN Business Information
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site