WAN Awards

FRIDAY 9 DECEMBER 2016

SEARCH   
 
Previous Next
 

Architect's Office, Innsbruck, Austria

Monday 01 Oct 2007
 

From town house to office...

 
Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria
 
 
Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria Architect's Office by Architekt Daniel Fügenschuh in Innsbruck, Austria
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

A town house conversion in Austria 

The top floor of an existing town house and a vast loft space above were unified to create a multi story void at first.

Two timber boxes were introduced, that are cantilevered from the roof and extend through the roof.

While to the back yard the boxes are fully visible on the street level one can only catch a glimpse.

On the way through the newly acclaimed space one can walk under, inside, on top and in between the boxes.

Key Facts

Status Completed
Value 0(m€)
Architekt Daniel Fügenschuh
www.fuegenschuh.at
 
WAN Business Information
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site