Residential

A157

Studio DiDeA

23 Dec 2016

A157 is Nicola Andò and Emanuela di Gaetano’s apartment, a young couple of architects partners at studio DiDeA. The house is 103 square metres and it employs interior elements that are able to serve several functions. The architects decided to give more space to the day zone, to share with friends and family. Right after the entrance there's an open plan living, kitchen and dining

... read more

The Mansion

Arney Fender Katsalidis

20 Dec 2016

The Mansion boasts an interior architecture that is differentiated, refined and elegant. Spatial sequences are choreographed to ensure that every resident feels like an honoured guest, and the flow of space from the dramatic entrance hall down to the textured sunken garden and into the residences themselves is carefully considered to ensure that the moment of entrance to one’s apartment is

... read more

Kings Cross Central - Plimsoll

Johnson Naylor

20 Dec 2016

Johnson Naylor created the interior architecture of all apartments and penthouses in the Plimsoll Buildings. They were also responsible for the design of the Entrance Lobby, the Residents Facilities which include a lounge, dining room and gym, and the interiors of the Winter Garden, working with landscape designers Dan Pearson Studio. Completion of the building was in November 2015, in December

... read more

Burlington Gate

Native Land

16 Dec 2016

Burlington Gate in Mayfair W1, the latest development by award-winning Native Land, is located in Mayfair’s luxury quarter and only moments away from the exclusive boutiques, bespoke tailoring, world-class art galleries and fine hotels and restaurants of Savile Row and New Bond Street. Burlington Gate offers 42 premium residences and penthouses, a dedicated concierge that provides

... read more

Nevill Road

FREEHAUS Design

13 Dec 2016

Freehaus were tasked by the clients for this project, creative partners at design studio Here Design, with reconfiguring the lower ground floor of the property in order to provide greater connectivity to the garden and bring light into what was previously a dark series of spaces. Central to the brief was the desire to create a bold contemporary design, whilst facilitating clever storage

... read more