All Projects

Jimmy Choo

David Collins Studio

16 Apr 2014

Jimmy Choo reveals the design for their new retail concept set to make its debut in April 2014 at the company's Rodeo Drive store in Beverly Hills. The new Jimmy Choo store design is one of sophistication and elegance. Richness has been achieved through the careful choice of materials rather than ornament, with soft-hues and subtle textures layered with shimmering surfaces to create depth of

... read more

The Garden House

De Matos Ryan

14 Apr 2014

De Matos Ryan has completed The Garden House, a new 179 sq. m house at the far end of the rear garden of a Victorian house in Battersea, South West London. A modern family conundrum was the unexpected catalyst for the creation of the new annex - the immediate need of a newly married couple bringing two families together and requiring additional space to accommodate seven children. The practice

... read more

Conversation Pieces

HEAD – Genève, Geneva University of Art and Design

11 Apr 2014

Conversation Pieces is an apartment developed entirely by the design students of HEAD - Genève. From spaces to furniture and from video games to interactive wallpaper, the project explored various mediums of design to create interesting situations and talking pieces. The space was finalised with the three centrepieces which give the exhibition its name. The design of the space and its

... read more

Wooden Boxes

1305 Studio

10 Apr 2014

Located in the Shikumen building in Shanghai's Jingan District, 1305 Studio's office is set to be a space of multi-creative functions. The space acts not only for architecture, interior or graphic design, but also for lots of other purposes including fashion shows, art exhibitions, cocktail receptions and professional lectures. In the interest of Shanghai Lane Culture, the architects tried

... read more

Garden Room, Wood Vale House

Folio Design

09 Apr 2014

Folio Design has added another stunning development to its portfolio of high-end properties, with completion of a luxurious garden room in Highgate. The owners re-commissioned Folio following a refurbishment of their five bedroomed home in 2011, requesting that an unused area of their garden be transformed into a relaxing, sustainable leisure space, integrated with the woodland beyond. Nestled

... read more