All Projects

T2B

Landini Associates

19 Aug 2013

T2B is a new concept for T2 by Landini Associates (the T2 Headquarters featured on WIN here). The “B” stands both for “Brew” and “next” as in their second concept for the Sydney-based tea retailer. Unlike its predecessor T2, T2B’s primary business is the sale of brewed tea to “take away” or to be consumed “on premise”. A small

... read more

The Commune Social

Neri&Hu Design and Research Office

19 Aug 2013

The Commune Social is a new tapas restaurant designed by Neri&Hu Design and Research Office, located at the Design Republic Design Commune, Shanghai. The restaurant is 295 sq m with a 200 sq m outdoor area, and a capacity of 93 seats. The food concept is a fresh and modern take on Spanish tapas, where the small dishes served are refined interpretations of the tapas genre with

... read more

WordPress Automattic Space

Baran Studio

16 Aug 2013

Baran Studio’s task was to create a space that could accommodate the usual contingent of maybe 15 or 20 people, but also transform to comfortably fit a few hundred coders (who need to plug-in) for a special program or event. WordPress’s new Automattic Space is a re-imagined warehouse that was formerly a martial arts studio that had fallen into disrepair. The core concept for the

... read more

T2 Headquarters

Landini Associates

16 Aug 2013

Showcasing the creation of a new life for an old building, Landini Associates' brief was to restore the former Collingwood industrial warehouse into the new headquarters base for T2. The aim was to respect and celebrate the original building, while creating a dramatic statement to represent the T2 company ethos. Throughout the building, timber beams, columns and brick walls were sandblasted

... read more

DORSET ROAD

Sam Tisdall Architects

14 Aug 2013

Sam Tisdall Architects has completed a new build, end of terrace Victorian style railway cottage in Alexandra Palace, London, with a difference. Externally, the 775 sq ft house is a replica of the neighbouring cottages on the street. This was a planning requirement. However, inside Tisdall has altered the volumetrics of the original rooms to create contemporary and open spaces. Tisdall

... read more