All Projects

EDC LONDON

Editorial

27 Sep 2010

With a series of stylish living and bedroom areas spread over two floors, it's just like home, only better. Styled to look like an open-plan city apartment, EDC London - the capital's newest design showroom - has just opened and is filled with the latest product offerings cherry picked from Europe. Pedalling ideas as well as product, the 2000 square foot showroom on Margaret Street in Fitzrovia

... read more

LAS ROZAS HOUSE

A-cero

27 Sep 2010

A-cero presents its new house located in Las Rozas, one of the wealthiest towns of Madrid. The dwelling's plot has a surface of 1.368m2 with a light slope that A-cero has used in order to adapt the building's three floors: basement, ground floor and first floor. The building's surface is 762,47m2. The pedestrian access is via the ground floor where most of the social rooms are located (living

... read more

REFORMA HOUSE

Pascal Arquitectos

23 Sep 2010

The core element upon which the spaces were designed is a laminated metal sheet that runs through the bedrooms hallway, the guest washroom, the elevator, and goes around up to the dining room becoming integrating with it too. A bookcase, which is almost , but not quite touching the ceiling, follows the same rules though it’s a perpendicular orientation. These are the only two elements that

... read more

OVAL OFFICE

Editorial

21 Sep 2010

Michael Smith implements Obama's objectives Whereas previous administrations had opted for a comparatively classical and regal atmosphere, the Obama's have chosen an overtly modest, contemporary design, resulting in arguably a less ostentatious interior than that of the Bush era. A rug featuring quotes from former presidents and Martin Luther King now resides in place of the Ex first lady's

... read more

15°OFF-WHITE HOUSE

Paul McAneary Architects

17 Sep 2010

The clients requested a large space for their young family’s life. Paul McAneal Architects responded with an open-plan design concept, to remove all of the internal walls of the existing building without any trace of columns nor beams and to create a seamless connection from the entrance right through to the garden. A faceted ceiling-scape was designed to force light deeper into the ground

... read more