THONET

THURSDAY 30 OCTOBER 2014

SEARCH   
 
 
WAN Mobile
 
WAN Mobile
Previous Next
 
Architect's Office, Innsbruck, Austria 
Monday 01 Oct 2007
 
From town house to office... 
 
 
 
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

A town house conversion in Austria 

The top floor of an existing town house and a vast loft space above were unified to create a multi story void at first.

Two timber boxes were introduced, that are cantilevered from the roof and extend through the roof.

While to the back yard the boxes are fully visible on the street level one can only catch a glimpse.

On the way through the newly acclaimed space one can walk under, inside, on top and in between the boxes.

Key Facts

Status Completed
Value 0(m€)
Add your name to this project
Architekt Daniel F├╝genschuh
www.fuegenschuh.at
 
Vola
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site