THONET

THURSDAY 23 OCTOBER 2014

SEARCH   
 
 
WAN Mobile
 
WAN Mobile
Previous Next
 
Hakuju Concert Hall, Tokyo, Japan 
Thursday 20 May 2010
 
Music box 
 
Albert Abut Architecture 
 
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

Albert Abut Architecture designs Concert Hall in Shibuya 

Shaped as a variable-sized box, in a insulated box, in the box of the building, the Hakuju Hall drives musical waves from musician to listener, with the precision expected by high-tech music lovers from Tokyo.

In order to have the best sound quality, all noise has been controlled. To avoid any possible interference with the noise of the city, rubber joints have been interposed between the floating part of the ceiling and the fixed one. The stage is also built separately, such that it is completely unplugged from the real floor.

Key Facts

Status
Value 0(m€)
Add your name to this project
Albert Abut Architecture
www.albertabut.com

More projects by this architect

MKS Center

Saint-Gobain Building

 
Vola
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site