THONET

SATURDAY 25 OCTOBER 2014

SEARCH   
 
 
WAN Mobile
 
WAN Mobile
Previous Next
 
Brassey Square, Battersea, London, United Kingdom 
Friday 10 Aug 2007
 
Brassey Square 
 
 
 
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

Granit Chartered Architects convert a 1950s terraced house in Battersea, London 

The client aimed to update the house and transform the living areas - “I think it is a great transformation and shows what can be done in a really innovative way.” The building was extended to the rear at ground and first floor levels. An unused garage was removed and the garden linked to the internal living space through sliding folding glass doors. Space was created in the loft to include an office and hidden storage. The kitchen and living area have been opened up with modern materials, hidden appliances and innovative storage. Innovative glass strips present the bathroom as floating and provide high volumes of light. Copper cladding adds texture and modernity to the building.

Key Facts

Status
Value 0(m€)
Add your name to this project
Granit Chartered Architects
www.granit.co.uk
 
Vola
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site