WAN Awards

MONDAY 22 DECEMBER 2014

SEARCH   
 
 
WAN Mobile
 
WAN Mobile
Previous Next
 

House Dijk, Blauwestad, Netherlands

Thursday 11 Dec 2008
 

Make room

 
JagerJanssen 
 
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

Simplicity in barn-style design created by unity in the façade 

The façades and the roof of this dwelling comprise one entity. The skin, consisting of anthracite-coloured corrugated sheets, is worked open in strategic places in order to let the environment in. Maximising this effect, the entire dwelling is positioned one metre above ground level. A spacious lower ground floor is the result. Although looking closed form the outside, several interior axes provide a spacious interior.

Key Facts

Status onsite
Value 250(m€)
Were you involved in this scheme?
JagerJanssen architects BNA
www.jagerjanssen.nl
 
Vola
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site