THONET

THURSDAY 2 OCTOBER 2014

SEARCH   
 
 
WAN Mobile
 
WAN Mobile
Previous Next
 
O2 Slough, Slough, United Kingdom 
Monday 27 Oct 2008
 
Planning permission for O2 Slough granted 
 
© tp bennett LLP 
 
Your comments on this project

No. of Comments: 0

Add comments | More comments

Be the first to comment
 

tp bennett's new design unveiled 

The commission to create O2's headquarters campus in Slough involves the fit-out and refurbishment of their existing offices as well as a new office building which includes the design of a new link building to unite the two together into one flowing development where staff and visitors alike can interact and connect.

The link building has been designed to consume the minimum of energy and utilises natural ventilation and brise soleil shading to achieve this. The link building boldly unites the two office buildings which are both different in form and architectural treatment. Rather than attempting to camouflage the transition from one building to another, the link building creates a new identity and functional focus for the campus as a whole. Social interaction spaces are situated in the atriums and link building thereby creating the life hub and dynamic of the campus.

The overall scheme combines sustainable design with flexibility whilst embodying O2's brand ideals of open, bold, clear and connecting into the working culture of the organisation.

Key Facts

Status onsite
Value 0(m€)
tp bennett
www.tpbennett.com

More projects by this architect

Johnson & Johnson Pinewood

 
Vola
ECOWAN
 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site