THURSDAY 8 DECEMBER 2016

SEARCH   
Subscribe to News Review free now

LATEST JOBS

TENDERS
5 Reasons to subscribe to WAN's Business Information service: 
- 40+ global project leads per day 
- 24/7 access to live database 
- Daily Tender Alert email 
- Flexible packages & cost tariffs  
- Multiple emails under 1 account 
Ask for FREE trial today! 

NEWS IN PICTURES

Lighting up cycling in Norway

© Ibrahim Elhayawan 

IN BRIEF

Britain's oldest manufacturing company to close

The world's most famous foundry - and Britain's oldest manufacturing company - i...

Brighton’s i360 chief executive steps down

The boss of the i360 viewing platform in Brighton and Hove, UK, has relinquished...

HASSELL + FreeState merge to offer world-leading user experience design

International design practice HASSELL has strengthened its offering to clients b...
BAU 2017

EVENTS

01.09.2016 

Oskar Hansen: Open Form 

An exhibition highlighting the work of Oskar Hansen (1922-2005), architect, urban planner,  ...read more

30.09.2016 

Annett Zinsmeister– Urban Shelter? 

While the previous exhibition at BNKR, “In the Room with_”, addressed the artistic appropr  ...read more

01.11.2016 

Out of Hand: Materialising the Digital 

LAVA has designed the exhibition “Out of Hand: Materialising the Digital” which runs at th  ...read more

21.01.2017 

Ice Breakers 

Winter Stations and The Waterfront Business Improvement Area (WBIA) converge on Toronto’s   ...read more

This bicycle hotel features a free form wooden roof resting on a glass box and promotes cycling around Lillestrøm
Norway has set ambitious targets for an environmental and sustainable future. As a result an increasing number of railway stations now have a bicycle hotel, to promote cycling. On Monday 10 October 2016 the Lillestrøm Bicycle Hotel designed by Various Architects AS, opened in the city that has been frequently voted Norway´s best cycling city. The project was commissioned by ROM Eiendom AS and The Norwegian National Railways and the design of the building focuses on making a positive contribution to the surroundings. The project gives back to the city the area it takes away by providing a public green rooftop, which directly connects to the main square of the Train Station. The glass box consists of transparent glass walls and a playful concrete base that protects the building against the surrounding heavy traffic. The transparent glass walls allow natural light to fil

... read more

WORLD NEWS

WAN Business Information
WORLD INTERIORS NEWS WORLD INFRASTRUCTURE NEWS WORLD CITIES NETWORK

Sign up to News Review

Weekly news and features direct to your inbox

Thank you
for subscribing to
WAN News Review

 

Click here to view the NEWS IN PICTURES tablet site